SPAARPROGRAMMA
Wil jij ook gratis sparen voor een leuke korting of een geweldig product? Maak dan snel een klantaccount aan op onze website. Voor iedere order die je plaatst spaar je namelijk punten. Log in met je gegevens en ga naar mijn account. Hier vind je vervolgens het kopje spaarprogramma. Klik op het kopje spaarprogramma en bekijk hoeveel punten je gespaard hebt. Ook zie je hier de actuele beloningen die van toepassing zijn in het spaarprogramma.

De regels
Middels ons spaarprogramma kun je sparen voor korting of een gratis product. De producten waar je voor kunt sparen zijn wisselend en zolang de voorraad strekt. Hierbij zijn de volgende algemene spaarvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken van het spaarprogramma verklaar je kennis te hebben genomen van deze algemene spaarvoorwaarden en ga je hiermee akkoord. 

Het sparen van punten
Per klantaccount is het mogelijk om punten te sparen. Bij elke €1 ontvang je 5 punten. Punten worden alleen verstrekt bij de bestellingen die op onze website worden geplaatst. De gespaarde punten worden per order berekend na de goedkeuringsperiode van 14 dagen. Na deze 14 dagen vervalt het retourrecht en zullen de punten bijgeschreven worden. Afronding van gespaarde punten zal per order naar beneden plaatsvinden. De door jou gespaarde punten kun je inwisselen voor korting of een gratis item in het spaarprogramma tegen het aangegeven aantal punten. Indien producten tegen een onjuist aantal punten zijn vermeld dan behoudt The littlecuties zich het recht om de order te annuleren. De besteedde punten zullen dan worden teruggestort.

Geldigheid van spaarpunten
De geldigheid van de spaarpunten is onbeperkt. De gespaarde punten kunnen uitsluitend ingewisseld worden voor kortingen of producten uit het spaarsysteem. Punten worden niet uitbetaald.

Aansprakelijk
The littlecuties is niet aansprakelijk voor het frauduleus gebruiken van spaarpunten. Indien je het vermoeden hebt dat er een foutieve bij- of afschrijving heeft plaatsgevonden dan ben je verplicht dit schriftelijk te melden aan The littlecuties.

Retourneren
Producten die ontvangen zijn uit het spaarprogramma kunnen niet geretourneerd worden.

Wijzigingen spaarprogramma
The littlecuties behoudt zich het recht om spaarproducten in te trekken, deze te wijzigen of nieuwe spaarpunten toe te voegen. Tevens behoud The littlecuties zich het recht tot het wijzigen van het benodigd aantal punten dat voor een spaarproduct ingewisseld moet worden.

Beëindiging deelname
Deelname aan ons spaarprogramma kun je ten alle tijden beëindigen. Dat kun je doen door The littlecuties op de hoogte te brengen per e-mail. In geval van fraude, het geven van onvolledige of onjuiste informatie of je in strijd handelt met onze spaarprogrammavoorwaarden, kunnen wij je inschrijving met onmiddellijke ingang beëindigen en het gespaarde aantal punten annuleren. Wij behouden ons het recht voor de waarde van de spaarpunten of de invulling van het spaarprogramma aan te passen of te beëindigen.

Actuele voorwaarden
De algemene spaarprogrammavoorwaarden kunnen wijzigen. De meest actuele voorwaarden kun je op deze pagina vinden.

© 2016 - 2024 The littlecuties | sitemap | rss